Cześć,
Matura za pasem, a mnie cały czas chce się spać. Z pomocą przychodzi mi moja ulubiona kawa- Mokka, czyli z syropem czekoladowym. Przepis na sos odkryłam całkiem niedawno i polecam. Świetnie nadaje się do lodów, naleśników, deserów, kawy i kakao.W lodówce może stać nawet 3 miesiące.
- 1 i 1/2 szklanki wody
- 2/3 szklanki kakaa
- 2 szklanki cukru
Kawa z syropem niezwykle pachnie i smakuje, niekoniecznie musi być ona z ekspresu,
sypana również smakuje wyśmienicie, z dodatkiem bitej śmietany- mniam!
sypana również smakuje wyśmienicie, z dodatkiem bitej śmietany- mniam!
Pozdrawiam, kinia
Nie wiem jak smakuje taki syrop ale wiem jedno....masz niesamowity talent do robienia zdjęć:-)
OdpowiedzUsuńOOOoo, dziękuję bardzo! :))
Usuń